Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2008 16:55 - Need for speed Undercover - извинението на EA games
Автор: gamers Категория: Технологии   
Прочетен: 2889 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 04.12.2008 16:58


imageВ началото на ноември 2007 година EA games буквално се изложиха...и то много! Наистина не мога да кажа, че Pro street е боклук, даже напротив - играта има отлична графика и много добър геймплей, но не заслужава да се нарича Need for speed! Серията Need for speed се отличава с няколко неща - незаконните състезания, целия град на разположение и преследванията с ченгетата. И всичко това липсваше в Pro street. Въобще тази част беше създадена, защото се смяташе, че "геймърите вече не харесвали преследванията". Пълни глупости! След това брутално разрушаване на легендата за Need for speed, ЕА games очевидно са се почувствали някакси виновни (и най-вероятно са усетили спада в продажбите) и с цел да ни се извинят (или да започнат пак да печелят), създадоха Undercover.

Определено, след този шок, който преживях с Pro street, Undercover е като глътка чист въздух. И то не само защото Need for speed се завърна, а и защото тази игра определено цепи мрака...


12-тата част на Need for speed ме изуми с разнообразието си. Историята този път е доста по-интересна от предишните части и наистина ме заинтригува! Ако има още някой, който не се е сетил за какво става на въпрос от заглавието - тук ще работим за ченгетата. Ще се внедрим в "рейсърите" и ще ги примамим към капана. Мисиите също са доста добро попълнение, което вдига рейтинга на геймплея доста. Да обобщим - Need for speed се завърна, Undercover е жестока, историята е интересна, геймплея е подобрен...сега да продължим напред...

 image
За графиката няма какво да говоря, поне в това EA games все още не са се излагали. Много добра графика и не чак толкова големи изисквания - 1-2GB ram, 256-512MB video ram, Pentium 4 3.2 Ghz или AMD Athlon 64 3500+, 10GB hdd... Управлението обаче е много променено, няма как да ви го опиша, трябва сами да го усетите. Но не мога да кажа дали ми харесва или не, определено е различно и в началото е доста дразнещо. Но щом свикнете, всичко пак ще изглежда същото, тъй че това не мога да го определя като плюс. Има няколко нови състезания, които сами е забележите. Както и доста голяма карта! Лично аз обожавам големите карти.

И ето в какво откриваме разнообразието - голяма карта, различни видове състезания, мисии, историята е интересна и играта е доста обвързана с нея.

За разлика от миналата година, този път с ръка на сърцето мога да кажа браво на EA games! Определено са свършили много добра работа! Хубава графика, интересна история, мисии и много състезания...ето това вече е Need for speed!

 



Тагове:   need,   speed,   games,


Гласувай:
0



Следващ постинг

1. анонимен - da tova naisktina 6te e mnogo xubavo
04.12.2008 22:55
da tova naistina predpolaga dopra igra no kade ostanaxa xorata sas po-slabi komputri ili za tqx se zabravq ? mojemli da kajem 4e EA games tarsqt novosti kato zabravqt staroto koeto sa bili izgradili ?
цитирай
2. gamers - Не може да искаме добра графика и ...
05.12.2008 14:21
Не може да искаме добра графика и ниски изисквания. Тази графика и детайлност, която е постигната в играта има нужда от по-силен компютър, нормално е. Наистина е за предпочитане повече хора да могат да играят, но все пак предполагам, че нямаше да е по-добре, ако графиката на играта беше като на V-rally, например. Не можем да обвиняваме EA games за това...
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930